Programmering

Python, Bernoulli-Distribution

20. november 2018 af Rossa

Hej Derude.

Jeg har en opgave, hvor jeg er bedt om at  lave 1000 gentagelser af  eksperimentet ved at trække 10 i.i.d. Bernoulli random variable altså X_1, X_2,...,X_10 (10 mønter), hvor sansynligheden  skal være p=0.5.

Jeg har gjort følgende forsøg,

import numpy as np
import pandas as pd
import random

n=10;
p =0.5
sample = np.random.binomial(n, p, 1000),

men det kan jeg ikke se, at det er rigtigt, fordi sample har tal
som er større end 1, og det forstår jeg ikke.
Vil nogen derude hjælpe med  opgaven?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2018 af PeterValberg

Det ser da meget rigtigt ud i forhold til eksemplet på denne side < LINK >
Der skal dog ikke være ; (semikolon) efter n=10

...det skal lige nævnes, at jeg har ikke den store erfaring med Numpy og pandas

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. november 2018 af Rossa

Desværre opgaven er på engelsk, og det jeg har jeg ikke oversat som det er.

Jeg har besøgt denne side før,, men er lidt forvirret over i forhold til min opgave.

Det som forvirrer mig, er at på siden skrives "# result of flipping a coin 10 times, tested 1000 times", og min opgave siger,"...  ved at trække 10 i.i.d. Bernoulli random variable...".

Herunder vedhæfter jeg  opgavens spørgsmål som et billede. Vil du se om eksemplet på denne side er godt?

På forhånd tak
 

Vedhæftet fil:Capture.PNG

Skriv et svar til: Python, Bernoulli-Distribution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.