Afsætning

Udregning af gæld

04. januar 2019 af Gymsv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvad har jeg gjort forkert i opgave e, siden ydelsen ikke giver det samme som det der står den skal give, nemlig 3153,55 kr. om måneden

Håber nogen kan hjælpe:)

Vedhæftet fil: x.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2019 af Pirgos (Slettet)

I gældsformlen skal du ændre -120 til -360 . Du afdrager på lånet 12 gange om året


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. januar 2019 af Pirgos (Slettet)

Hej, jeg har prøvet at se på opgave e

Du skal tage udgangspunkt i de nye oplysninger , at huset kan belånes med 75 %

af husets værdi, som er .75 · 1.200,000 kroner = 900000 kr

Hvis vi går ud fra at dette er lånebeløbet , så bliver det månedlige afdrag  3344, 60 kr

Hvis det månedlige afdrag skal være 3153,55 kr, så har lånebeløbet været 848524 kr

Hovedstol = 3153,55 · (( 1-1.0017-360) / .0017)

Hovedstol (= lånebeløb) 848524 kr

Beregning af månedlig ydelse når lånebeløbet = 900,000 kr  afdrages over 30 år med 12 årlige afdrag

og renten er .17% / måned

900000 = y · (( 1- 1.0017-360 )/ .0017

(900000 · .0017) / (1- 1.0017-360) = y

                                  3344.60   = y

Håber at det giver mening


Skriv et svar til: Udregning af gæld

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.