Andre fag

mat hjælp

08. januar 2019 af madselskermat (Slettet) - Niveau: A-niveau

omkredsen af en fodboldbane er 330m. længden er det dobbelte af bredden. hvad er bredden?


Svar #1
08. januar 2019 af madselskermat (Slettet)

#0

omkredsen af en fodboldbane er 330m. længden er det dobbelte af bredden. hvad er bredden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2019 af swpply (Slettet)

\quad


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2019 af mathon

\small \textup{Omkreds:}
                       \small O=2\cdot \left ( L+B \right )=2\cdot \left ( 2B+B \right )=6B=330

                                                                                   \small B=\frac{330}{6}=\frac{300+30}{6}=50+5=55


Skriv et svar til: mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.