Engelsk

Hvordan skrives de her på dansk?

13. juni 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa SP

Jeg vil gerne vide hvordan man skriver de her på dansk da jeg er lidt i tvivl.

(IsDB)Islamic Development Bank =

(AA)Agadir Agreement =

(AL) Arabic League =

(AMU) Arab Maghreb Union = 

(GCC) Gulf Cooperation Council = 

(ECO) Economic  Cooperation Organization=

(WAEMU) West African Economic and Monetary Union=

(TC)Turkic Council=

(LGA) Liptako-Gourma Authority= 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2019 af Moderatoren

Prøv at slå ordene op i din ordbog først.


Svar #2
13. juni 2019 af KageSpiseren

lige meget


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2019 af Stygotius (Slettet)

Man skal ikke først sætte folk i gang med et arbejde og bagefter sige at det er lige meget.

Det er meget dårlig opførsel.

Det er at gøre nar ad sine eventuelle hjælpere.


Skriv et svar til: Hvordan skrives de her på dansk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.