Samfundsfag

omregn til procent og indekstal

02. september 2019 af hng90210 - Niveau: A-niveau

hvordan omregner jeg disse tal til procent og indekstal? gerne i excel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af lime04

Procent:

I alt/100 x en af de andre tal.

eks. den første

2698/100 x 693= X%

2698/100 x 1218= Y%

2698/100 x 787 = Z%

osv.

håber det gav mening.


Skriv et svar til: omregn til procent og indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.