Andre fag

kedler

19. maj 2020 af LasseSvendsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

en fordamperhedeflade har et areal på 65 m2. hedefladen har en tykkelse på 6 mm og et varmeledningstal

på 45W/m grader. varmeovergangstallene for hhv.

vand og røggrænslag er 5600 og 34 W/m2 grader røgtempraturen regnes til 1425 grader og vandtempraturen

regnes til 230 grader.

a) beregn den overførte effekt i KW..??

b) beregn tykkelsen på sodlaget..??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2020 af Sveppalyf (Slettet)

Q = U*A*ΔT

og

U = 1 / ( 1/hi + Σd/λ + 1/hu )

Med værdier indsat

U = 1 / (1/(5600W/(m2*K)) + 0,006m/(45W/(m*K)) + 1/(34W/(m2*K))) = 33,64 W/(m2*K)

Q = 33,64 W/(m2*K) * 65m2 * (1425 - 230)K = 2,6*106 W = 2,6*103 kW

b)

Der må være nogle flere oplysninger?


Skriv et svar til: kedler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.