Samfundsfag

klimapolitik

21. november 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau

Hvorfor vælger unge med lange videregående uddannelser at prioritere klima højere end ældre mennesker der ikke ser klimaet som stor betydning for dem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2021 af Moderatoren

Ikke at jeg tror, at det er rigtigt, men hvorfor tror du, at ældre mennesker ikke ser klimaet som vigtigt? Hvorfor tror du, at en på 80 år måske ikke ser det vigtige i klimaet om 50 år?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar kl. 23:27 af Majaapoulsen

Unge mennesker har hele livet foran sig, og har børne, børnebørn osv. der også kommer. Ældre menneskers liv er ved at dø ud, og de er ved at se en ende på det. Klimaet er ikke noget de ældre bekymrer sig om, fordi der sker ikke noget "forfærdeligt med klimaet" indenfor deres nærmeste fremtid, de ædlre vil bare gerne nyde deres sidste dage; og prioterer god ældre pleje højere end klima. De unge mennesker har hele livet foran sig, og har ikke brug for yderligere omsorg, de kan godt klare sig selv, og vil derfor gerne bruge pengene på klima. De ældre har brug for omsorg, og de vil nok helere have det godt i deres sidste dage, end at tænke på en fremtid, de ikke bliver en del af. 

Håber du kunne bruge det til noget :)


Skriv et svar til: klimapolitik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.