Andre fag

Etymologi

13. oktober 2022 af Jesper25 - Niveau: C-niveau

Harjeg lavet det rigtigt?

Kærlighed

kærlig>hed (kærlig=rodmorfem) (hed=suffiks)

Tilbage

Til>bage(Til=rodmorfem) (bage= suffiks)

Everything

Every>thing(every=rodmorfem) thing(suffiks)

primus

Pri>mus>(pri=rodmorfem) (mus=suffiks)


Skriv et svar til: Etymologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.