Andre fag

Massestrømsanalyse

07. februar kl. 19:33 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Udfra vedhæftet billed af et system skal jeg angive hvilken af følgende valgmulighed der er rigtig: 

Flow 4 = 525, Beholdning P2 = 125 og Beholdning P4 = 255

Flow 4 = 525, Beholdning P2 = 155 og Beholdning P4 = 55

Flow 4 = 425, Beholdning P2 = 85 og Beholdning P4 = 255

Jeg kan godt komme frem til at Flow 4=525, men hvordan ser man hvad beholdningen er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar kl. 07:34 af M2023

#0. Jeg indsætter billedet. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar kl. 13:14 af Sveppalyf

Hvis du betragter Process 2:

Ind kommer: 310.00 + 525

Ud kommer: 710.00

Der er således sket en ophobning på 310.00 + 525 - 710.00 = 125 

På samme måde kan vi betragte Process 4:

Ind kommer: 710.00 + 95.00

Ud kommer: 550.00

Hvilket giver en ophobning på 710.00 + 95.00 - 550.00 = 255.00

Den første svarmulighed er altså den rigtige.


Skriv et svar til: Massestrømsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.