Biologi

Vækstrate

05. maj kl. 15:12 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan kommer man frem til det svar? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj kl. 15:45 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj kl. 16:02 af peter lind

en eksponentiel vækst følger ligningen f(x) = A*ekt hvor A er begyndelsesværdien her 14,2h-1

Efter 10 timer er den altså 5*108 så løs ligningen  14,2h-1*ek*10 = 5*108h-1 vækstraten er så ek


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj kl. 17:12 af ringstedLC

\begin{align*} f(t) &= {\color{Red} 10^3}\cdot e^{k\,t} \\ f(10)=5\cdot 10^8 &= 10^3\cdot e^{10\,k} \\k &= ...\,\textup{h}^{-1} \end{align*}


Skriv et svar til: Vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.