Biologi

Net Biomass Growth

16. maj kl. 12:03 af alma00 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg har lidt svært ved hvordan jeg skal løse denne opgave:

The soil carbon content increases by 30 g C m-2 yr-1, the net primary productivity is 700 g m-2 yr-1 and the net biomass growth of the plants is 220 g C m-2 yr-1? Which of the following answers is correct?

1) The net balance of the ecosystem is 250 g C m-2 yr-1

2) The net balance of the ecosystem is 730 g C m-2 yr-1

3) The net balance of the ecosystem is 450 g C m-2 yr-1

4) The net balance of the ecosystem is 30  g C m-2 yr-1

5) The net balance of the ecosystem is 220  g C m-2 yr-11

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj kl. 08:46 af Martin2Holte

Net balance=Increase in soil carbon+Net biomass growth

Net balance=30g C m−2yr−1+220g C m−2yr−1=250g C m−2yr−1
 


Skriv et svar til: Net Biomass Growth

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.