Biologi

HASTER, Energiomsætningshastighed

11. marts 2025 af kamillanielse - Niveau: Universitet/Videregående

En 21-årig kvinde på 65 kg hviler i forsøgsopstilling 1. Eksspirationsluften opsamles i en Douglassæk, hvorfra det bestemmes, at VO2 = 289 ml/min og VCO2 = 231 ml/min. Beregn kvindens energiomsætningshastighed.

Jeg tænker R værdi er 231 / 289 = 0,8 

0,8 = 20,39KJ/L

Hvordan kommer jeg videre til at regne energiomsætningshastighed?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2025 af Rumballsm

Kig her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1722324

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2025 af pikslikker44 (Slettet)

top 1


Skriv et svar til: HASTER, Energiomsætningshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.