CoSMoS er offline. Sidst online 30. april 2020.

CoSMoS

Uddannelse: Videregående, SP-rang: Lektor


Det burde sige sig selv, men jeg bruger IKKE tid eller energi på fake profiler - hvis du ikke vil stå ved hvem du er, ringer alle mine alarmklokker med det samme, af mere end een årsag. 

- Mat. student fra Aabenraa gymnasium 2004, og har læst historie og samfundsfag på universitetet, hvilket så også er de fag jeg primært er herinde for - suprise, surprise :) Læser i øjeblikket til Folkeskolelærer med Engelsk + Samfundsfag + Historie som linjefag.

- Gør mig til en lykkeligere mand og stil dig selv følgende spørgsmål før du opretter en tråd: "Kunne jeg finde svaret på det her i løbet af 10 sekunder v.h.a. Google?", "Fremgår det klart og tydeligt hvad det er jeg søger svar på, hvad min opgave helt præcist er, og hvad det helt konkret er jeg ønsker hjælp til?" og "Har jeg lavet en sigende overskrift, dvs. IKKE "Plzzz hjælp mig" eller "HASTER!" eller lignende?" :)

- Generelt om informationssøgning: chancen for at du kan finde en herinde der lige præcist har arbejdet med det samme emne som dig, er ikke særligt stor - spørg på dit lokale bibliotek, eller kontakt nogle af de store biblioteker pr. mail, som tit har nogle meget kvalificerede folk til at svare på sådanne spørgsmål. Bl.a. Århus statsblbliotek: http://www.statsbiblioteket.dk/spoerg-statsbiblioteket/stil-et-sporgsmal

- Min aktivitet herinde svinger en del, afhængigt af hvor meget tid og overskud jeg lige skulle have, men som udgangspunkt er man altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er flere gange blevet tilbud penge herinde, særligt i forbindelse med eksamener og andre større opgaver, men min erfaring indtil nu har været at de fleste gange ser man aldrig de penge alligevel - så at love mig penge, har sjældent nogen særligt stor effekt. Jeg vil gerne hjælpe så meget jeg kan og orker, indenfor rimelighedens grænser, og det kan der sjældent ændres på i hverken den ene eller den anden retning :)