Køb og Salg

HELT NY TI-89 Titanium

24. august 2011 af rinsu85 (Slettet)

Jeg har for en lille måned siden købt en TI-89 Titanium. Den er kun lige pakket ud af æsken og brugt en enkelt gang. Pga holdskift og ny lærer skal jeg have en anden model.

Derfor sælges denne for 1200 kr (nypris op til 1750 kr)

USB-stik, installations CD-rom, brugermanual og ORIGINAL kvittering medfølger - det er en stor fordel hvis der senere skulle vise sig at være fejl på maskinen - så dækker reklamationsretten.

DU skal være hurtig, da jeg ikke har den liggende længe. -Der er flere på mit uddannelsessted der endnu ikke har anskaffet sig maskinen og som er interesserede i en ny maskine til en god pris.

Ring på nr 3170 4545.

Den kan afhentes i Søborg, alternativt sendes med posten for din regning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2011 af Walras

Hvis det er en TI-Nspire, du er er blevet bedt om at købe, så er TI-89 Titanium altså i stand til at gøre helt det samme, hvorfor det muligvis ikke er nødvendigt at skifte. Det er muligt, at du skal lære en lidt en anden fremgangsmåde til nogle få regneoperationer, men det handler om at læse i manualen eller at spørge herinde, hvor de fleste af og os kun bruger TI-89.

Vi havde en debat om brugen af TI-Nspire vs. TI-89 Titanium, hvor det blev afvist af både lærere og studerende, at det skulle gøre nogen forskel, om man brugte det ene eller det andet. TI-89 Titanium har alt andet lige også været standard i gymnasiets matematikklasser på højere niveau igennem de sidste mange år og er først fornyeligt skiftet ud (hos nogle lærere) med TI-Nspire, da Texas Instruments specielt har lavet denne i undervisningsøjemed. På videregående uddannelser skulle TI-89 Titanium stadig være at foretrække, jf. en amerikansk debat, der var linket til i vores debat herinde, hvor blandt andet ingeniør-studerende havde haft dårlige erfaringer med TI-Nspire relativt til TI-89 Titanium.

Link til vores debat om forskellen her på siden. Linket til den amerikanske debat om forskellen er i #9.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2011 af andreasbech1987 (Slettet)

TI-89 titanium til salg, også i original embalage, alt medfølger, 1000 kroner

andreas


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2011 af HasseP (Slettet)

 Jeg byder 600, !


Svar #4
04. september 2011 af rinsu85 (Slettet)

GRAFREGNEREN ER SOLGT


Skriv et svar til: HELT NY TI-89 Titanium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.