Studievalg og videregående studie

Kvote 2 ansøgning !!

10. marts 2012 af matias91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej ,

Jeg har skrevet en kvote 2 ansøgning til fysioterapeut uddannelsen. Da jeg ikke er særlig fantastisk til at skrive sådan en ansøgning ville det være dejligt hvis nogen gad at læse den igennem og komme med feedback på den.

Hold jer ikke tilbage, heller hård kritik end ingen.

Tak for det .

 

Kvote 2 ansøgning til Fysioterapeut uddannelsen på Proffesionshøjskolen Metropol.
Mit navn er Matias Hansen og jeg er en  glad, udadvendt ung fyr på tyve år.
Jeg har altid været aktivt, spillet fodbold siden jeg var 5 år og har gået på to forskellige idrætsefterskoler.

Efter jeg havde taget en Hf i 2010, havde jeg brug for et sabbatår for at finde ud af hvilken uddannelse jeg skulle vælge.  Jeg blev ansat som pædagogmedhjælper i Fritidsklubben Lindholm og arbejder i skrivende stund stadigvæk der. Jeg synes jeg kan tage mange gode ting med fra det pædagogiske arbejde med ind i uddannelsen som fysioterapeut. Forståelsen for at arbejde med andre mennesker og knytte et bånd med andre mennesker er blevet en del af min dagligdag og personlighed.
Som følger af arbejdet vidste jeg at i mit valg af uddannelse ville have mulighed for kombinere fysisk kontakt med social kontakt. Jeg synes det er fedt at kunne se en udvikling på et andet individ, på baggrund af mit indgreb. 

Interessen for fysioterapeut uddannelsen kom sidste år da min søsters kæreste gik i gang med uddannelsen. Jeg gik ind og læste om uddannelsen og blev fanget med det samme. Måden uddannelsen er bygget op på er lige noget for mig. Det praktiske blandet med det teoretiske tiltaler mig meget. Synes det ville være spændende at lærer hvad der forgik inden bag huden på et menneske. Fag som anatomi ville være med til at oplyse mig dette. Det ville glæde mig at kunne hjælpe andre mennesker med at lette deres dagligdag ved at kunne give dem en professionel behandling og en række øvelser til at enten forebygge en skade eller hjælpe når skaden er sket.

Jeg har de seneste par år begyndt at styrketræne, via det har min interessen for kroppen kun steget. Jeg synes om ideen at man som fysioterapeut har masser af fremtidsmuligheder og kan tilpasse uddannelse med b. la. valgfag som Idrætsfysioterapi. Muligheden for at kunne blande idræt, psykologi, fysiologi og social kontakt i min dagligdag er et højt ønske for mig. Derfor ser jeg fysioterapeut uddannelsen som værende perfekt for mig.
Ved at optage mig vil I ikke bare få en uddannet fysioterapeut, men en fysioterapeut som brænder for det og som ville gå på arbejde hverdag med energi og lyst til at hjælpe mine medmennesker.


Skriv et svar til: Kvote 2 ansøgning !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.