Matematik

Matematik b-niveau

16. april 2013 af Birtha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder følgende, jeg har lavet opgave a men ikke finde ud af hvordan jeg skal gribe b an. 

 

I en model for overfladearealet af en menneskekrop er

O=m0,425*h0,725* 0,007184

hvor O er personens overfladeareal (målt i m2), m er personens vægt (målt i kg) og h er
personens højde (målt i cm).

 

 a) Bestem personens overfladeareal.


En anden person har et overfladeareal på 2,16 m2 og vejer 92 kg.

 

b) Bestem denne persons højde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2013 af peter lind

Kan du ikke skrive formlen i en læselig form ?

Du skal formentlig indsætte nogle data i formlen og så faf dette finde overfladearealet og højden af dette


Svar #2
16. april 2013 af Birtha (Slettet)

Har vedhæftet den, det er opgave b :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. april 2013 af peter lind

a) erstat h med 150 og m med 67 og regn derefter tallene ud

b) Erstat O med 2,16 og m med 92 i formlen. Isoler dernæst h og regn resultatet ud


Svar #4
16. april 2013 af Birtha (Slettet)

Hvordan er det nu, man isolere h ? 


Svar #5
16. april 2013 af Birtha (Slettet)

2,16=92^0,425*h^0,725* 0,007184


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2013 af peter lind

Tag logaritmen på begge sider af lghedstegnet


Svar #7
16. april 2013 af Birtha (Slettet)

Hvad får du det til, min cas får et meget mærkeligt tal 


Svar #8
16. april 2013 af Birtha (Slettet)

eller mere om jeg skriver det rigtigt ind på min lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

h = [ 2,16 / (920,425 · 0,007184)  ]1/0,725


Skriv et svar til: Matematik b-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.