Studiebolig

Underskrift på studiedokumentation?

22. juli 2013 af hvadforegårder (Slettet)

Hejsa! Jeg skal flytte eftersom jeg starter på universitetet. I min lejekontrakt er der vedlagt et krav på studiedokumentation, som skal underskrives af universitetet, men problemet er at jeg ikke ved før 30/07 om jeg er optaget på min uddannelse, og lejekontrakten skal afleveres 29/07.

Jeg har prøvet at ringe til dem, men de holder ferie lukket, og det samme gør boligselskabet. Jeg bor i den anden ende af landet, så at møde personligt op er desværre ikke en mulighed. 

Hvordan får jeg lige sådan noget studiedokumentation underskrevet? :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juli 2013 af Yang (Slettet)

Hej 

Ja, det lyder ret bøvlet. Men du kan ikke gøre andet end at kontakte boligselskabet og fortælle om din situation. Evt. via mail så de kan se, du har prøvet at kontakte dem i noget tid og dermed vil de evt. være villig til at rykke din afleveringsfrist? Nogle boligselskaber er ret large med sådan noget, bare man giver dem besked på forhånd, men man ved jo aldrig. Nu ved jeg ikke, hvor sikker du er på at komme ind, men mit bedste råd er; skriv til dem og tag hurtigst muligt over til studieadministrationen for at få en underskrift. Hvad mere kan man gøre? 

 


Svar #2
23. juli 2013 af hvadforegårder (Slettet)

Tak for din besked, jeg undersøger mulighederne :)


Skriv et svar til: Underskrift på studiedokumentation?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.