Matematik

eksamenssæt B

24. august 2013 af plamesaen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg mangler noget hjælp til opg. 7 "b)" og 7 "c)"

eksamenssættet er som følger:

http://uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130524_gl-1stx131-MAT_B.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn y(x0) , hvor x0 svarer til år 2013. Benyt den fundne model fra spm. a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2013 af LeonhardEuler

Udnyt den linære regression, som du ''producerede'' i a).

Beregn f(6), da x er antal år efter 2007.


Svar #3
24. august 2013 af plamesaen (Slettet)

hvorfor bruges 6?

f(6)= 54,33 ikke?

i opgave "c)" sætter man vel bare f(x)=50      x= 6,17      ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

x er antal år efter 2007. Derfor har svarer år 2013 til x-værdien x = 2013-2007 = 6 .

I c) løser man ligningen f(x) = 50 og oversætter den fundne x-værdi til et årstal.


Skriv et svar til: eksamenssæt B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.