Studievalg og videregående studie

Hjælp til kvote 2 ansøgninger tilbydes.

08. januar 2014 af Trine2901 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lige så ingen føler sig snydt, når de når bunden - dette er ikke en gratis service. Jeg tilbyder hjælp til kvote 2 ansøgninger mod betaling, da jeg efterhånden har en del erfaring både med specifikt denne type ansøgninger og ansøgninger generelt.

Jeg har afsluttet mine to år på dansk (læser nu medievidenskab for at tage kandidat i journalistik), og er derfor meget sproligt kompetent. Hvis du for eksmepel vil have din ansøgning til at sidde i skabet sprogligt, kan jeg være behjælpelig med korrektur.

Jeg er selv optaget på universitet på baggrund af en kvote 2 ansøgning, og har hjulpet adskillige gymnasieelver med kvote 2 ansøgninger siden da. Jeg kan mødes med dig og hjælpe dig med hele processen. Det vil som regel foregå ved at vi taler sammen - hvad er din passion. Hvorfor vil du netop studere dette fag. Hvorfor skal du ind. Hvad er dine erfaringer. Hvad har du lavet indtil nu.  Hvad kan du byde på andet end dine karakterer? På denne måde kan vi sammen lave en liste over relevante ting at medtage på ansøgningen og så forfatte denne sammen. Jeg kan hjælpe dig med at holde den røde tråd, gøre sproget originalt og sikre at de formelle krav overholdes.

Jeg har skrevet flere jobansøgninger, end jeg kan tælle, og er blevet kaldt til samtaler på rigtig mange af dem. Så hvis I mangler hjælp af den ene eller anden art, så skriv til [email protected]. Prisen aftaler jeg med den enkelte - det kommer an på hvor meget, eller hvor lidt jeg skal yde. Jeg bor på Amager, og vi kan aftale, hvor vi mødes - skal jeg rejse langt, vil prisen for mit arbejde være lidt højere dog :)

God dag til alle.


Skriv et svar til: Hjælp til kvote 2 ansøgninger tilbydes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.