Andre fag

Sidste karakter i huen

13. juni 2006 af Nitzen (Slettet)
Hey ville lige høre hvad folk synes om at den sidste karakter "skal" stå i huen??

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2006 af Leah (Slettet)

Bemærk, jeg er kun 1.'er.

Synes da det er meget skægt. Men altså. Min bror lavede INTET i gymnasiet og heller ej i folkeskolen. Han fik 03-7 i alle hans karakter. Måske et enkelt 8-tal.
Den sidste eksamen han var oppe i, fik han så mirakuløst 11. Mhm.. Såe..
Det er måske ikke helt fair (: men.. man skriver det jo selv osv. Det går nok.

Huen ligger forresten og støver på MIT skab.

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2006 af xyz (Slettet)

det kommer an på hvad jeg får.. hvis karakteren er under 9, så vil jeg faktisk ikke ha, at det skal stå i min hue.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2006 af mommom (Slettet)

Man hvor mange ser faktisk den karakter?? Familien ser ens karakterblad, og de andre venner ved ikk karakteren er der, og dem fra gym fester man med, og så glemmer man det pga. alkohol..

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Hold den tanke.. jeg kommer tilbage når jeg har fået min hue og min sidste karakter.. =P er den høj er det okay er den en lorte karakter klager jeg og afskaffer den tradition!! =P...

ej jeg ved sku ikke... jeg sys at det er skægt men samtidigt uretfærdigt for man kan jo være uheldig den dag eller hvis man skal op i et lorte fag så er det synd at der står en karakter i den for al evighed som ikke så god.

På den anden side er det jo fuldstændig ligemeget hvad der komme til at stå ind i ens hue.... man bliver ikke et bedre menneske af den grund eller klogere for den sags skyld. Jeg tror at man bare skal glæde sig over at man har fået huen på ;)...

Næste uge på dette tidspunkt har jeg været student i hele 4 timer!!! YEEY

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2006 af MiaMette (Slettet)

Skriver man ikke den højeste karakter i huen?

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. juni 2006 af Irrelevant (Slettet)

#5
Nej, sidste karakter :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. juni 2006 af Leah (Slettet)

Nej, det er den sidste karakter du får

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. juni 2006 af MiaMette (Slettet)

Åhhh, det er bare fordi min kusine, som blev student sidste år, havde et 11-tal i sin hue, og jeg troede det var den højeste karakter hun havde fået (og det var det også), men det var også¨fra hendes sidste eksamen :)

Men er det egentlig ikke en fin ide, hvis man ikke gider at skrive den sidste karakter?

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Man kunne også tage gennemsnitet af de mundtlige karakter og skrive det i....

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. juni 2006 af MiaMette (Slettet)

Ja, det var også en god ide, men ikke lige så "blærerøvsagtig" :)

Svar #11
13. juni 2006 af Nitzen (Slettet)

Men det er jo heldigvi ikke noget man skal... ;)

Det er jo fedt nok hvis det er en god karakter, men ellers bliver man jo bare mindet om det hver gang man ser i huen...

#9 Ja et gennemsnit siger vist også mere end en enkel karakter

Brugbart svar (0)

Svar #12
13. juni 2006 af ajam1986 (Slettet)

Hvorfor er det ikke komplet ligegyldigt om man kan skrive 6 eller 10 i sin hue? Forhelvede vi bliver studenter! Det er ligegyldigt med den sidste karakter jo;)

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. juni 2006 af Mads123 (Slettet)

Kan heller ikke forstå at folk går så meget op i hvad der står i huen. Ville ikke have noget imod at min dårligste eksame var den sidste

Brugbart svar (0)

Svar #14
13. juni 2006 af allan_sim

#0.
Gør som I vil - der er ikke noget, man skal. Hvis I ikke gider have en karakter stående, så lad være - længere er den ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. juni 2006 af Jeppedyret (Slettet)

jeg er helt enig med #12

Det er da ligemeget, hvad der står I huen... tallet står jo alligevel på beviset, så man kan ikke skjule det.
og alle ved jo alligevel, hvad man fik?

Jeg kunne ihvertfald ikke finde på at undlade at skrive det i huen... det skal man jo.. ligesom man danser rundt om juletræet juleaften. Sådan er det bare!

Brugbart svar (0)

Svar #16
13. juni 2006 af Jeppedyret (Slettet)

men er da ligeglad med hvad mine klassekammerater gør.. men min hue skal styres af alle traditioner inde for den slags! :p

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. juni 2006 af nielsen21 (Slettet)

jeg synes det er en fed tradition og at det er fuldstændigt lige meget hvilken karakter man fik i sidste eksamen. en stor del af det at blive student og de dage der følger efter, er jo netop at følge de pågældende traditioner og hvorfor skulle man så kun følge nogle af dem fordi man ikke fik en god karakter.
Det er jo ikke hver dag man bliver student og det er med at nyde det mens man kan, for derefter venter jo "det virkelige liv".


Brugbart svar (0)

Svar #18
13. juni 2006 af Jeppedyret (Slettet)

Yderligere er det også lidt plat det med, at hvis det går godt "hoverer" man, men hvis det går dårligt gemmer man det :P?

Brugbart svar (0)

Svar #19
13. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

#18

NEJ... slet slet ikke... =P... frit land vi bestemmer selv... ha ha ha... ;)... Ej men jeg gad godt se dig prøve alle de forskellige traditioner som bla. indeholder at man skal score sygeplejersken hvis man skal udpumpes!! =P

Jeg ved bare at min loverboy skal skrive midt i min hue, og jeg ved også at jeg skal give en kasse øl (mindste hoved - no wonder mit snit er som det er)... OG at jeg helst ikke kommer så langt ude at jeg skal udpumpes... =P

Svar #20
13. juni 2006 af Nitzen (Slettet)

Der er jo bare nogen som går højere op i karakter end andre...

For mit vedkommende er det lige meget hvilken karakter, jeg går ikke så højt op i det...

Traditioner er jo traditioner...

Men kan også se det fra andres synspunkt

Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.