Matematik

help my to my afleverings opgave

17. maj 2009 af sharra (Slettet)

hejj alle 917 online mennesker ville spg om der var en frivilige som villl hjælpe mig med min opg som er til i morgen pliss og skal få karakter for den i skal bare forklare teksten for jeg fatter det ikkke en dut af det plisssssssssssss help my


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af Jerslev

#0: Fyr løs.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

okai


Svar #3
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

kamilia har glemt hvordan ringenes farver er anbregt i forhold til hinanden. for at finde ud af de farvede ringes placering overvejer hun at tegne alle de mulige flag

spg : hvor mange flag skal hun tegne for at være sikker på at havde alle muligheder med ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2009 af Jerslev

#3: Der mangler oplysninger.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #5
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

der står ikke mere det er det olympiske flag


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2009 af Jerslev

#5: Hvor mange cirkler er der i det olympiske flag og hvilke farver har de?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #7
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

men så tager vi en ande hvis det er ok


Svar #8
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

hvad betyder det her

nordmændene syntes de klarede sig bedst

spg: giv et forslag til en vurdering af resultatet der kan støttet dette udsagn


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

Olympiske flag:
  Det består af 5 ringe med farverne blå, gul, sort, grøn og rød
  1. ring - 5 muligheder
  2. ring - 4 muligheder (da hun jo brugte den ene farve i 1. ring)
  3. ring - 3 muligheder
  4. ring - 2 muligheder
  5. ring - 1 mulighed
resultatet må så være 5 * 4 * 3 * 2 * 1 = (5!) = 120 flag

Nordmændene
Nu kan jeg jo ikke se opgaven men mon ikke du kan udlede noget hvis du tager befolkningsgrundlaget med.

f.eks.
Nodmændene har fået      3 guld, 4 sølv og 6 bronze 
Tyskerne har fået              8 guld, 16 sølv og 20 bronze
Jeg giver så flg. piont for: 
  Norge       (3*3) + (4*2) + (6*1) = 23 point
  Tyskland (3*8) + (2*16) + (1*20)  = 86 point
  Antal normænd = 4.7 mio
  Antal tyskere = 82.4 mio

Antal point pr. mio. indbygger
  Norge 23 / 4,7 = 4,89
  Tyskland 86 / 82,4 = 1,04


Svar #10
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

ajj tak for hjælpen har et mere hvis det er ok


Svar #11
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

næste

hvad mener de med dette spg

an giv længden af et hop der giver 90 point for hoppets længde


Brugbart svar (0)

Svar #12
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

Du må give lidt flere oplysninger ;)


Svar #13
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

okay det har lavet en koordinatsystem som et skidse

x p point

120

100

80

60

40

20

0   100 110 120 130 140 150 y  h

                                                      hoplængde i meter


Svar #14
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

er du da


Brugbart svar (0)

Svar #15
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

jeps - men svarede lige på noget andt -- øjeblik


Svar #16
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

okayy men kan du hjælpe mig med dette oplysninger


Svar #17
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

jag har givet dig


Brugbart svar (0)

Svar #18
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

Er det sådan at hvis man hopper
100 cm = 20 point
110 cm = 40 point
120 cm = 60 point etc:


Ellers gå op ad y-aksen og find 90 point - gå vandret ud (brug linial) og find der hvor den skære linien - gå så lodret ned til x-aksen og find resultatet i cm.

se medsendte eksempel:

Vedhæftet fil:hop.doc

Skriv et svar til: help my to my afleverings opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.