Teknologi

Hvad skal jeg skrive i en samfundsanalyse?

17. maj 2010 af Frederik123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey

Jeg er igang med at skrive eksamens teknologi rapport. Mit produkt er en cykellås, som står i offentlige rum, og som man betaler for at må bruge. Dertil skal jeg skrive en samfundsanalyse, men for at være helt ærlig så ved jeg ikke særlig meget om hvad jeg skal skrive i sådan en. Jeg ved at følgende 4 punkter skal indgå:

1. Levevilkår
2. Kapital
3. Magt
4. Markedet
 

Har søgt herinde, men synes ikke at kunne finde en teknologi rapport med en samfundsanalyse? Hvis der er en der kender en opgave her på siden med en samfundsanalyse i, eller har lyst til at forklare mig hvad jeg skal skrive indenfor de 4 overskrifter, så ville jeg blive rigtig glad:)

På forhånd tak!


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. december 2010 af mitjilo (Slettet)

Hej
 Du skal nok først have lavet en produktanalyse. (Viden, teknik, organisation, produkt) derfra skal du så lave samfundanalysen, hvori du fortæller, hvad produktet(en service, produkt,reklame etc.) gør ved samfundet, og hvordan det reagerer.

hvis der ikke er noget konkret, som fx love der bliver udstedt i forbindelse med nikkelallergi, så kan du beskrive hvilke levevilkår,kapital,magt, marked vi har i dag, her i danmark.


Skriv et svar til: Hvad skal jeg skrive i en samfundsanalyse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.