Matematik

Talrækker

21. april 2014 af Ap8 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej alle. Jeg håber I ved, hvordan man beregner talrækker ud, fordi jeg skal bruge hjælp til disse talrækker: 1 3 7 15 31 _ _ 2 8 6 12 10 _ _ men for at kunne finde de to næste tal, skal jeg plusse det to sidste?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af juliebruun1997 (Slettet)

1 3 7 16 31 63 127 

2 8 6 12 10 16 14 


Svar #2
21. april 2014 af Ap8 (Slettet)

Du mener vel 31 62 124? Fordi det giver da ikke mening, så mu du forklare, hvordan!

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2014 af jnl123

3 = 2·1+1

7 = 2·3+1

15 = 2·7+1

31 = 2·15+1

osv.


Svar #4
21. april 2014 af Ap8 (Slettet)

Okay, nu giver det mening! Tak til jer begge!

Skriv et svar til: Talrækker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.