Fysik

g påvirkning

29. juni 2014 af kabuma (Slettet) - Niveau: A-niveau

Goddag!
Jeg er nødt til at bygge en dør i "x material",  den skal veje 25 kg, L 230cm, B. 90 cm og T 5cm. 
L=længde, B= Brede og T = tykkelse
der er store mulighed for døren bliver ramt af en store sten, den vil muligvis påvirke døren med 20G-påvirkning ved impact ?
Spørgsmålet er, hvor meget skal material/døren hvad i stand til holde, hvis den skal laves med en sikkerhes faktor på 2 ? 
Er dette, den rigtig formel? 
F = M.A
har I nogle idé om, hvilken formel jeg skal bruge til at beregne produktmaterialet stress (modstand),. for at se, hvor meget produktet skal være i stand til at holde, hvis den er udsæt på af  20G-tryk...  på forhånd tak?


Skriv et svar til: g påvirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.