Matematik

Matematik aflevering - Golfbanen, Korteste rute, hjælp

01. oktober 2014 af Blouse (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Det her er en matematik aflevering om Golf, problemet er, at jeg har små problemer med at forstå opgaven. For det meste forstår jeg den godt, dog ikke helt.

Spørgsmålet lyder således:

Lis spiller på PAR-3 banen. Hun spiller først hul 1, derefter hul 2 osv. Hun slutter med hul 6.

Opgaven. Indtegn på svararket den korteste rute, som Lis kan gå på PAR-3 banen.

Info:

Hul 1 = 145 m = 14500cm/2000 = 7,25 cm

Hul 2 = 114 m = 11400cm/2000= 5,7 cm

Hul 3 = 112 m = 11200cm/2000 = 5,6 cm

Hul 4 = 82 m = 8200cm/2000 = 4,1 cm

Hul 5 = 140 m = 14000cm/2000 = 7 cm

Hul 6 = 114 m = 11400cm / 2000 = 5,7 cm

Ud af de mål kan jeg sige at det er:

Hul 4, 3, 2, 6, 5, 1.

Men når jeg ser på svararket er det ulogsik at starte ved nr. 4, da man starter ved 1. Er lidt i tvivl, for jeg tænker på hvor lang der er fra hvor man skyder til hvor hullet er + det man går. 

Vil meget gerne havde det afklaret. 

Venlig hilsen,

Blouse


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

Kan du uploade svararket, det gør det måske lidt nemmere at gennemskue


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2014 af TheNicken99

Vi går vist i samme klasse, jeg kan nok godt hjælpe dig - Nicklas

Bare spørg i skolen :)


Skriv et svar til: Matematik aflevering - Golfbanen, Korteste rute, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.