Matematik

Matematik vektor

02. marts 2015 af matamatika (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder fast i opgave a, er der nogen som kan hjælpe? Bare med en formel eller noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af mathon

       Skærmbillede 2015-03-02 kl. 11.03.16.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2015 af mathon

                   A_{trekant}=\left | \overrightarrow{AB}\times\overrightarrow{ AC} \right |


Svar #3
02. marts 2015 af matamatika (Slettet)

så (3,5,0)*(3,0,4)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2015 af mathon

                  {A_{trekant}}^{t=4}=\left | \begin{pmatrix} -3\\5 \\ 0 \end{pmatrix}\times\begin{pmatrix} -3\\0 \\ 4 \end{pmatrix} \right |


Svar #5
02. marts 2015 af matamatika (Slettet)

så jeg siger -3*-3+5*0+4*0?

som er lig 9..


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2015 af mathon

Du blander skalarprodukt og vektorielt produkt sammen.

Du regner prikproduktet, men det skal være krydsproduktet.

Du kan evt. benytte:

                                 \left | \overrightarrow{AB} \times \overrightarrow{AC} \right |=\sqrt{\left | \overrightarrow{AB}\right|^2\cdot \left | \overrightarrow{AC}\right|^2 -(\overrightarrow{AB}\cdot \overrightarrow{AC})^2}


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. juli 2015 af Soeffi

CAS løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. juli 2015 af Soeffi

Alternativt layout:


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. juli 2015 af Soeffi

.


Skriv et svar til: Matematik vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.