Matematik

Bestem arealet af M -integralregning

03. marts 2015 af daHab (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder jeg stamfunktionenerne F og G, ud fra deres funktionsværdier?

opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af peter lind

A = ∫02 f(x)-g(x) dx = (F(2)+G(2))-(F(0)-G(0) )


Svar #2
03. marts 2015 af daHab (Slettet)

vil det sige at A = 4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2015 af peter lind

Nej Jeg har desværre en fortegnsfejl i #1. Det skal være

A = ∫02 f(x)-g(x) dx = (F(2)-G(2))-(F(0)-G(0) )


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, der er en tastefejl i udtrykket i #1. Det skal være

        A = 02 (f(x)-g(x)) dx = (F(2)-G(2)) - (F(0)-G(0))

Der skal også parentes omkring f(x)-g(x) i integralet.


Skriv et svar til: Bestem arealet af M -integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.