Matematik

Komplekse tal modulus

05. marts 2015 af vvvHTX (Slettet) - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp med beviset.

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

z*z = (x + yi)*(x - yi) = x2 - xyi + xyi - y2i2 = x2 - y2i2 = x2 - y2*(-1) = x2 + y2 = (√(x2 + y2))2 = |z|2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2015 af SuneChr

Sætning 1 viser, at produktet af et komplekst tal og dets konjugerede er et reelt tal.


Skriv et svar til: Komplekse tal modulus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.