Matematik

Please hjælpe

05. marts 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har lavet a'eren, men de andre har jeg virkelig problemer med. Hvis der en dygtig, som vil hjælpe vil det betyde meget.

Vedhæftet fil: foto.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt rotationsmatricen

        \textup{\textbf{R}}(\theta )=\begin{pmatrix} \cos \theta &-\sin \theta \\ \sin \theta & \cos \theta \end{pmatrix}


Svar #2
06. marts 2015 af lokpæø (Slettet)

Jeg forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Forstår du ikke, hvad en rotationsmatrix beskriver? Prøv at formulere mere præcist, hvad du ikke forstår i opgaven.


Svar #4
17. marts 2015 af lokpæø (Slettet)

Vil du ikke forklare det igen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Indsæt θ = 80º i rotationsmatricen i #1 og beregn billederne af trekant PQR's vinkelspidser ved denne rotation.


Skriv et svar til: Please hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.