Matematik

Matematik aflevering Hasterr!!

08. marts 2015 af shila159 - Niveau: B-niveau

d) man vælger at forlænge en skinnestrækning fra x=26 til x=30, så den slutter i y=17 og der skal være en glat overgang i x=26. Kom med et forslag til en funktion der beskriver det sidste stykke. 

e) ved positionen -2 går en transportvogn i stå. den rummer en last på 120 kg. beregn de to kræfter der påvirker banen, henholdsvis parallelt med banen, og vinkelret på banen. 

jeg har lavet de andre opgaver i sættet, men kan ikke finde ud af de her to.. 

Nogle der vil hjælpe? Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Kan du ikke uploade hele opgaven.


Svar #2
08. marts 2015 af shila159

jo da :)

Vedhæftet fil:Transportsystem.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

d) Man kunne for eksempel vælge en parabelbue.

e) Projicer tyngdekraften på vognen på retningen parallelt med tangenten og vinkelret på tangenten.


Skriv et svar til: Matematik aflevering Hasterr!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.