Matematik

Isolering af ligninger

28. april 2015 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isolerer jeg ligningerne:

isolering af b:     6 = b * 0,8438977

isolering af x:     1 = 5 * 0.843897x (Skal bruge logaritmereglerne til denne)

På forhånd tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2015 af mathon

  
                     b=\frac{6}{0{,}843897^7}


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. april 2015 af mathon

                  \log\left (0{,}843897 \right )\cdot x=\log(0{,}2)

                  x=\frac{\log(0{,}2)}{\log\left (0{,}843897 \right )}


Skriv et svar til: Isolering af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.