Matematik

Matematik hjælp!!!!!!! det haster virkelig 2 opgaver

05. maj 2015 af nora111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Please det er så vigtigt!!!!!!

Vedhæftet fil: Opgave 5 og 6.docx

Svar #1
05. maj 2015 af nora111 (Slettet)

pleaseee det haster


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2015 af Soeffi

5) Bemærk at hældning for A går mod uendelig for x gående mod nul fra højre, da den for x =0 har y-aksen som tangent. Det passer med at A er graf for f og B graf for f'.

6) Du skal benytte f'(x) = 3ax2 + 2bx og f'(2) = 0 sammen med f(2) = 2.

Vedhæftet fil:opgaver.png

Skriv et svar til: Matematik hjælp!!!!!!! det haster virkelig 2 opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.