Matematik

matematik hjælp

26. maj 2015 af Anna830 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ved at

AP = 30 cm
<CL = 90 cm
<AC = 200 cm

<ABP = <CBL

Hvordan beregner jeg <AB?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af SuneChr

Det ser lidt mystisk ud !
Hvad er det for en figur?
Hvad er givet?
Hvad skal beregnes?
Vinkler måles i grader, º


Svar #2
26. maj 2015 af Anna830 (Slettet)

Det var den forkerte opgave, hov. Jeg mente at skrive denne opgave ind

I en trekant ABC er siden BC dobbelt sÃ¥ lang som siden AB, og siden AC er halvanden gange sÃ¥ lang som siden AB. 

a) bestem trekantens vinkler
Det oplyses, at længden af højden fra B er 5
b) Bestem længden af siderne og rekantens areal 


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.