Matematik

Matematik hjælp

27. august 2015 af hugorme (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet. Jeg har problemer med opgaven, og ved ikke hvad jeg skal gøre. Være specifik. På forhånd tak. 

Vedhæftet fil: FullSizeRender.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2015 af Stats

FullSizeRender.jpg

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2015 af Stats

Se om det passer.... I opgave a.. Prøv at differentier funktionen f, og se om udtrykket passer
ved dy/dx = 6x2 - ...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
27. august 2015 af hugorme (Slettet)

Kan du måske hjælpe på vej med en af dem? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2015 af Stats

I opgave 4.

\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=6x^2-4x+1, \ \ \ \ \ f(x)=2x^3-2x^2+x+7

Differentier f(x) og se om udtrykket passer

f'(x) = 3·2x3-1 - 2·2x2-1 + 1 = 6x2 - 4x + 1

Indsættes på dy/dx

6x2 - 4x + 1 = 6x2 - 4x + 1

Dermed er f(x) en løsning til differentialligningen

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.