Andre fag

Hjælp til udregning

12. november 2015 af christofferva1108 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Sidder og laver lektier og er stødt på et problem i mine udregninger. Jeg skal bruge formlen Div / EKV + g.

Resultatet skal give 7,75%, og jeg ved at: Div = 85,5, EKV = 1800, og g=3%.

Syntes efterhånden jeg har prøvet alt, men kan ikke få dette regnestykke til at give 7,75%. Værdierne og resultatet er korrekte, da jeg har kontrolleret det i løsningskladen vi har fået udleveret til opgaven. Nogen der kan fortælle mig hvad jeg gør forkert? :) Faget er finansiering.

Mvh Christoffer


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2015 af Chris487 (Slettet)

Du kan gøre følgende: 
Lav g = 3% om til decimaltal dvs. 0,03. 

(85,5/1800)+0,03 = 0,0775 

For at lave dette om til procent skal du gange med 100: 
((85,5/1800)+0,03) x 100 = 7,75% 


Svar #2
12. november 2015 af christofferva1108 (Slettet)

Fedt tusind tak! 


Skriv et svar til: Hjælp til udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.