Matematik

Komplekse tal - bevis

24. marts 2016 af Bygningsdesigneren (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har følgende, men forstår ikke helt hvordan jeg skal gøre det. Beviser har aldrig været min stærke side, så hvis det kan blive "skåret ud i pap" vil det være lækkert

Bevis, at arg(z)=arctan(Im(z)/Re(z))-\pi hvis z ligger i 3. kvadrant. Lav først en tegning svarende til figur 1.6 i noterne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2016 af SuneChr

Der gælder
tan (π - Θ)  =  - tan Θ  =  tan (- Θ)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2016 af mov92 (Slettet)

Jeg har samme opgave, men jeg forstår ikke rigtig svaret til dette.

Kan det blive lidt mere trin for trin, hvordan man gør det? eller forklaret i ord - egentlig gerne begge dele.


Skriv et svar til: Komplekse tal - bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.