Matematik

Isolering af x

04. marts 2019 af gulbrandbil - Niveau: B-niveau

Jeg skal isolere X i ligningen n(x+h)/t = p

Hvordan løser jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

 x = (pt/n) - h


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

supplering til svar # 1

p = n(x+h) /t

pt = n(x+h)

pt/n = x+h

(pt/n) - h = x


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.