Matematik

Matematik

24. december 2023 af ss15 - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen, som kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. december 2023 af StoreNord

f(2) er jo bare 2+2 = 4.

Og hvad er  g(4)?


Svar #2
24. december 2023 af ss15

Hvad mener du?

Skal jeg ikke bare differentiere funktionerne, og indsætte 2 ind på x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. december 2023 af StoreNord

Nej. Jeg kan ikke se, at du blir bedt om at differentiere noget.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. december 2023 af ringstedLC

Nej. Du skal beregne funktionsværdien af:

\begin{align*}g\bigl(f(x)\bigr) &= \sqrt{x+2} \\ g\bigl(f(2)\bigr) &= \sqrt{2+2}=... \end{align*}


Svar #5
25. december 2023 af ss15

Så jeg skal bare beregne g(f(2))?
Men hvad med f(x)? Er den ligemeget?

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. december 2023 af StoreNord

Så jeg skal bare beregne g(f(2))?                           Ja.
Men hvad med f(x)? Er den ligemeget?                 f(x) var jo indbygget i opgave a.


Svar #7
25. december 2023 af ss15

Tak (:

Svar #8
25. december 2023 af ss15

Er svaret så 2 eller 4?

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. december 2023 af ringstedLC

#8 Tjah... :

\begin{align*} g\bigl(f(2)\bigr) &= \sqrt{4}=2 \end{align*}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.