Fysik

Hvordan regner jeg det her ud?

18. januar kl. 20:21 af Lynge3 - Niveau: C-niveau

En guldring har en masse på 8,5 g. Beregn volumenet af guld i ringen, hvis den antages at bestå af rent guld. 
Densiteten af guld er 19,3 gr/cm3


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar kl. 20:25 af sildsheks

8,5 g/19,3 g/cm^3 =0,44 cm^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar kl. 21:02 af mathon

             \small \textup{Volumen}=\frac{\textup{masse}}{\textup{densitet}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar kl. 23:22 af ringstedLC

#1 Du skal bruge parentes eller "sætte-på-brøkstreg":

\begin{align*} V &= \frac{8.5\,\textup{g}}{19.3\,\frac{\textup{g}}{\textup{cm}^3}}=0.44\,\textup{cm}^3 \end{align*}


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg det her ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.