Dansk Historieopgave

Hvad er et Levnedbrev

17. maj 2011 af JellyMan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, hvad definere et Levnedsbrev, og hvad er det overordnet? 


Brugbart svar (3)

Svar #1
17. maj 2011 af mathon

levnedsbrev = et brev om ens levned = en beskrivelse af ens levned

levned = livsforløb, livsførelse


Skriv et svar til: Hvad er et Levnedbrev

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.