Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Hasssster...Global opvarming og CO2

25. maj 2011 af karima-heart (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej !

Jeg skal til mundtlig imorgen, hvor jeg skal snakke i 15 min om:

Årsager                  CO2, KULDIUXID Alternativt brændstof Påvirkning af. Mulig løsning Hvem og hvad bliver påvirket af forurening (skov, dyrearter, bygninger, mennesker). Min lærer sagde at jeg skal også arbejde med det periodiske system, altså hvorfor hedder det CO2, hvilken jeg er ret dårlig til.Så pleeeez hjælp. Hvad skal jeg sige. Jeg er altså ret dårlig til naturvidenskab fag...Kan ikke finde logien i det.

På forhånd tak :D ( Am on fire)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2011 af lemajan (Slettet)

CO2 er en luftart, der også kendes som kuldioxid eller kultveilte, som dannes ved afbrænding af organisk materiale. Der er CO2 i menneskers og dyrs udåndingsluft - og der dannes CO2 ved forskellige gæringsprocesser. CO2 og vanddamp H2O er de vigtigste naturlige drivhusgasser.

Vi udleder CO2, når vi producerer varme og el, og når vi bruger benzin og diesel i vores biler. Vi bidrager også til CO2-udledningen, når vi køber mad og andre produkter, som det har krævet energi at fremstille. En del af den CO2, der dannes på jorden, optages af jordens planter, der bruger den, når de vokser.


Skriv et svar til: Hasssster...Global opvarming og CO2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.