Engelsk

HASTER... Young in Austria... HASTER

25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)
Håber der er nogle der vi kigge på denne tekst det haster overdrevet meget..

Young in Australia

Of course there are some rules in Austria like in Denmark and in this interview with Nikki tell us about some of the rules.

When you are young in Austria you have to be 18 before you may drink. And when you are 16 can you get your driving license, but they have also a theory test, and then they can drive with their parents when they are 16-17.
And when they are 17 the young people in Austria have a practical driving test, and then if they get that they can drive by themselves. But they can’t drink at all.

And in Austria you can’t bye cigarettes until you are 18, but you may smoke after you are 16. It means that your parents have to bye the cigarettes for you. And the young people in Austria are not allowed to smoke in the school, like in Denmark, they have to smoke outside.

I må også gøre det fint hvis i kan det vil sige at lave sætningerne af så det lyder godt....

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2005 af Y.vs.J (Slettet)

Hvad er det du gerne vil ha' lavet!? Rettet teksten? Oder was?

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2005 af Y.vs.J (Slettet)

Hvis det er rettelser du har brug for:
- and in this interview Nikki tells us about ...
eller.. and in this interview with Nikki, she tells us about...
- There are of course some rules in Austria as there are in Denmark...
- when you are 16 you can get your licence, but they also have to take a test in the theory...
- and if they get it, they can drive...
- bye=farvel buy=købe
- This means that your parents have to buy the ...
- to smoke inside their school, like... Rettelser:
- when you are 16 you can get your licence, but they also have to take a test in the theory...
- and if they get it, they can drive...
- bye=farvel buy=købe
- This means that your parents have to buy the ...
- to smoke inside their school, like...

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2005 af Y.vs.J (Slettet)

Forresten... Du skriver Australia (Australien) nogle steder, og Austria (Østrig) andre gange!

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2005 af Milsen86 (Slettet)

Til en start skal du i hvert fald nok lige bestemme dig for hvilket land du snakker om. jeg går ud fra det er Australien og ikke Østrig? dine nadre indlæg taget i betragtning...

Young in Australia

Of course there are some rules in Austria like there is in Denmark. In this interview Nikki tells us about some of the rules.

When you are young in Austria (Australia??) you have to be 18 before you may drink. When you are 16 you can get your driving license. In Australia they also have to pass a theory test, and then they can drive with their parents when they are 16-17.
When they turn 17 the young people in Austria (Australia?) have a practical driving test, and then if they pass that, they can drive by themselves. But they cannot drink at all.

And in Austria (Australia??) you cannot buy cigarettes until you are 18, but you may smoke when you are 16. It means that your parents have to buy the cigarettes for you. And the young people (Lyder lidt kluntet – hvad med f.eks. the teenagers?) in Austria (Australia??) are not allowed to smoke in the school, like in Denmark, they have to smoke outside.


Ville jeg umiddelbart sige...

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2005 af Milsen86 (Slettet)

Hovsa, kan selv se smuttere i min egen version nu... måske jeg bare skulle læse mere old... *suk*


Skriv et svar til: HASTER... Young in Austria... HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.