Eksamensforberedelse

SO2-eksamen

16. juni 2011 af Callo17 (Slettet)

 Hej :)

Jeg går på HTX og bliver student på tirsdag og har brug for nogle gode råder for det. 

Jeg har den sidste eksamen -  SO2 på tirsdag men jeg har været mega fjols, er at jeg har glemt at lægge "arbejder" i prøvemappen, så ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre. 

SO2 = studieområde del 2.

Kom med gode råder!! Dem har jeg brug for!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2011 af Aldrup (Slettet)

Jeg er ked af at sige det, men hele din eksamen er baseret på din prøvemappe og dine arbejder deri. Jeg har selv været oppe i SO2 her for 1-2 uger siden og der har folk fra min klasse fået omkring 00 for en prøvemappe der ikke indeholdt eksempler der viser opfyldelsen af de otte overfaglige mål for SO2. At have en prøvemappe uden arbejder er lidt som at gå til eksamen uden en prøvemappe, så du skal nok ikke sætte næsen for højt op efter en god karakter :(

SO2 er nemlig ikke en eksamen man kan snakke sig ud af (det var det i hvert fald ikke i vores tilfælde på min skole). Så der er nok ikke så meget du kan gøre.

Anyways, held og lykke!


Svar #2
18. juni 2011 af Callo17 (Slettet)

 Tak for oplysningen - det er jeg ked af at høre, at det vil ikke gå så godt uden arbejder. 

Men tak.. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. juni 2011 af jonaslm (Slettet)

# Aldrup - hvordan gik din eksamen? jeg skal op på tirsdag og er i tvivl om hvordan powerpointen skal opbygges. Kan du hjælpe, eventuelt ligge din op? :)

Ville være til stor hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. juni 2011 af wtf123321 (Slettet)

Jeg kender en som afleverede en prøvemappe på en enkelt linje. I forberedelsestiden til eksamen lavede han en helt ny prøvemappe som indeholdte alt, og han fik et 12-tal til eksamen.  


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. juni 2011 af 4dr3n4lin (Slettet)

wtf123321:
Burde være umuligt. Eftersom det er en samlet bedømmelse af både den skriftlige og den mundtlige del.


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. juni 2011 af wtf123321 (Slettet)

Det burde være umuligt ja, men det er det altså ikke. Jeg ved ikke om han bare var heldig mht. lærer og censor, men det er i hvert fald sandt.  


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. juni 2011 af Aldrup (Slettet)

#Jonaslm

Jeg fik 10, og jeg kan desværre ikke hjælpe dig med PowerPoint, da jeg ikke brugte en.

Men opbyg din powerpoint som du har opbygget din prøvemappe, så du tar den kronologisk. Det vigtigste ved eksamen er blot at du får vist hvordan du har opfyldt de otte overfaglige mål. Og til min eksamen var det ikke muligt at snakke sig ud af den. Det skulle være i de arbejde udsnit som var i mappen :P

Den med 12-tallet uden prøvemappen er sikkert mulig. Der er altid lærere og censorer, der har misforstået opgaven og dens mål og derved kan du være heldig ved procedurefejl. Men efter bogen, så er det ikke muligt :/


Svar #8
15. juli 2011 af Callo17 (Slettet)

 Min SO-2 eksamen gik hvertfald OK, selvom jeg havde ikke arbejder med, så jeg tror ikke at man får 00 pga man glemmer at lægge arbejder i prøvemappen. 

En fra min klasse afleverede en slags mindemap, ikke mere og hun fik en flot 7-tallet, fordi hendes mundtlig del fik hun 12 men hendes skriftlig arbejde lå på 00, derfor hun fik 7. 

Så det må være fordi deres præstation var også dårlig, som fik 00 til SO2 eksamen. For min præstation var rigtig god men kunne godt få højere hvis jeg har husket at lægge arbejder i prøvemappen, men sket er sket!


Skriv et svar til: SO2-eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.