Geografi

strålings- og energibalace

12. juli 2011 af nannaschioldan (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad vil det sige at energibalancen=0

og hvad ville det medfører hvis den var positiv?


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. juli 2011 af mathon

     at
             ΔE = Δm·c2


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. juli 2011 af mathon

   dvs
             Δm = 1 u ≡ 931,494 MeV


Skriv et svar til: strålings- og energibalace

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.