Studievalg og videregående studie

Ikke fået brev!!

30. juli 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Hej, jeg er bare vred lige nu, fordi Post Danmark og/eller KU ikke har sørget for at jeg fik svar idag. Der var ingen hjælp at få på posthuset, og studiechefen fra KU kunne kun sige at jeg måtte vente til på mandag.

Det er ikke det hele. KU startede min ansøgningsproces med at smide min ansøgning og eksamensbevis væk.. Rent sagt er jeg pissed off lige nu. Jeg ville bare lige ud med mine frustrationer og høre om der er andre af jer der er fanget i den her spiral af inkompetence fra hvad der burde være de højeste læreanstalter i landet.


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. juli 2011 af KlogeÅse

Desværre har nogle af de højeste læreanstalter ikke helt samme fokus på kvalitet i administrationen som de har fokus på at lave glittede brochurer for deres studier - med CBS som den suveræne mester i dårlig administration.

Med en studieplads på KU kan du desværre godt risikere, at der i løbet af studietiden også opstår fejl og kiks (som alle steder, hvor mennesker og IT-systemer skal arbejde sammen), men lad det ikke tage studieglæden fra dig.

Kudos for at ringe direkte til studiechefen - så kan han lære det!


Brugbart svar (2)

Svar #2
31. juli 2011 af Dulugtergrimt

Skiftet adresse for nyligt? Da jeg skulle have mit brev sidste år, havde post danmark valgt at smide mit brev til den anden ende af landet, fordi den person der tidligere boede, hvor jeg boede, havde skiftet adresse dertil. Det var ikke samme navn eller noget, men post danmark havde valgt at omdirigere ALT post til den adresse til den gamle beboer, med det resultat at jeg ikke modtog mit brev, og jeg 2 dage inden deadline måtte vente i 1½ time i telefonkø for at skælde ud på uskyldige mennesker + blive ringet op af en dame i Esbjerg, som synes det var underligt at hun havde modtaget mit brev om optagelse. Skønt.

Alt i alt: Hvis du er flyttet or so, så kan fejlen godt ligge hos post danmark istedet for hos universitetet.


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. juli 2011 af purpleheart (Slettet)

 Hej Mikkel,

Du er bestemt ikke alene! Jeg er også skide sur og frustreret lige nu... Jeg havde søgt dansk som 1. prioritet med ønske om eventuel standby plads (mit snit er 7,7 og kvote 1 i år er 7,8 - standby er på 6,8) og ALLIGEVEL modtager jeg intet brev fra KU om, at jeg har fået tildelt en standbyplads, selvom jeg havde sat kryds ved standby (og jeg er jo den med det højeste snit, og der ville derfor ikke være mange, som skulle takke nej til deres plads, før jeg ville komme ind i år) - i stedet modtager jeg et brev fra RUC om at jeg er optaget dér på hum bas, min 2. prio., men jo slet ikke min drøm. 

Og ligesom du, oplevede jeg også, at KU smed min ansøgning væk - SELVOM jeg tog ind i Fiolstræde på studiekontoret, afleverede min ansøgning og fik en underskrift for, at have afleveret den. 4 dage senere, på en søndag, modtager jeg en mail om, at de har modtaget mit ændringsprioteringsskema (jeg havde tilføjet en uddannelse, bare for at være på den sikre side, just in case dansk studiets kvotient skulle stige markant på standby), men at de manglede min ansøgning + eksamensbevis - og jeg bliver selvfølgelig sinssygt stresset og frustreret, men tager så derind som det første mandag morgen, og de beroliger mig og siger, at det jo bare er fordi den ikke er blevet registreret endnu - jeg får dem så overtalt til, at tage imod min ansøgning ENDNU engang, kigge den igennem og give mig en kvittering for aflevering - det gør de så, og den hovedansvarlige inde på kontoret ligger den øverst i bunken, som en slags hastesag og sagde at hun ville sørge for, at den blev behandlet. Mandag d. 5. Juli modtager jeg også en mail fra deres kontor, hvori der står at de HAR modtaget min ansøgning.. Men nu viser det sig jo så, at en af dem, som har siddet og behandlet min ansøgning fuldstændig har overset krydset ved standby - og jeg mener virkelig, at jeg har krav på den standby plads, der er min !?

Jeg er bare så irriteret lige nu, også fordi, hvis de har smidt min ansøgning(er) væk (eller brændt dem, who knows?),  hvordan skal jeg så nogensinde kunne bevise, at jeg rent faktik (begge gange) har sat kryds ved standby !? Jeg har selvfølgelig KOT's ansøgningsskema gemt på min macbook, som jeg udfyldte elektronisk og derefter skrev ud - det er jo gemt samme dag, som jeg afleverede det inde i på deres kontor, tror I det kan bruges som bevisførelse?? Årh jeg vil bare så gerne have, at der snart kommer en løsning på det her, kan hverken spise eller sove, så meget fylder det i mit hoved lige nu :( 


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. august 2011 af Marialer (Slettet)

 det lyder frusterende!!

men du må ringe ind til dem imorgen tidlig du har krav på din plads!


Brugbart svar (2)

Svar #5
01. august 2011 af Mumsi_L (Slettet)

Jeg er også helt på bar bund, jeg gik også ud fra at jeg ville modtage et brev i lørdags D. 30, men har heller ikke modtaget noget brev overhovedet!

Og idag er der heller ikke kommet noget, så forstår ikke lige hvad der er sket. Godt nok er det ikke en universitetsuddannelse jeg har søgt ind på, men synes godt nok det er for dårligt at der sker de her fejl!


Skriv et svar til: Ikke fået brev!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.