Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

HHX SRP

25. oktober 2011 af chirstoffersloth (Slettet)

Ja det er ved at være srp tid. 

Jeg har valgt at skrive min i afsætning og Dansk. Tilfældigvis finder jeg ud af, i en brandert, at jeg har en ven der gik på hhx på en anden skole sidste år, der skrev omtrent om det samme emne. 

Han fik 10 for opgaven, og tilbød at jeg kunne bruge den til inspiration. Det er selvfølgelig virkelig et lækkert tilbud. Men problemet er bare, jeg har ingen anelse om hvor meget fra min SRP, der må være identisk med hans? 

Opgaven findes heller ikke på nettet, men jeg tror nu, at de fleste SRP'er bliver skannet ind og tjekket igennem diverse databaser, for at kontrollere for snyd. 

Men er der nogle der ved hvor meget, det er lovligt at bruge fra nettet og andre opgaver, når der er tale om nærmest identiske formuleringer? (-:


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af Walras

Du bør naturligvis henvise tydeligt i både tekst og litteraturliste, hvis du benytter udsagn eller andet fra en sådan opgave. Andet er plagiat.


Svar #2
26. oktober 2011 af chirstoffersloth (Slettet)

Altså hans var dog i afsætning og dansk, men omhandlede samme virksomhed. Så jeg har tænkt, at læse hans igennem, hvis nu det kunne give nogle gode synspunkter, eller viden. Men tak for svaret. God SRP lyst alle mennesker! (:


Skriv et svar til: HHX SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.