Spansk

rettelse af 100 ord.

17. november 2011 af sillemusss (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :), jeg ønsker hjælp til rettelse af denne oversættelse på ca. 100 ord, på forhånd tak :)

 

Montse Sierra er en lille spansk pige, vis mor sidder i fængsel, fordi hun er narkoman og kriminel. Derfor bor Montese hos sin familie, en onkel og tante, i Málaga.

Montese er tilsyneladende en lille frisk pige, men efter at hun blev interviewet i spansk fjernsyn for nogle uger siden, kom det frem at Montse har AIDS.

Nu vil de andre børns forældre have, at Montse skal skifte skole, fordi de er bange for deres børns helbred.

Montse Sierra es una niña española pequeña, cuyo madre está encarcelado porque se es una drogadicta y criminal. Por lo tanto vive con su familia, un tío y una tía, en Málaga.

Montse es aparentemente una chica sano pequeña, pero después de haber sido entrevistado por la televisión español hace unas semanas, se supo que Montse tiene SIDA.

Ahora quieren que Montse los padres de los otros niños tienen que Montse debe cambiar de escuela porque tienen miedo por la salud de sus hijos.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2011 af jbmm (Slettet)

Montse Sierra er en lille spansk pige, vis hvis mor sidder i fængsel, fordi hun er narkoman og kriminel. Derfor bor Montese hos sin familie, en onkel og tante, i Málaga.

Montese er tilsyneladende en lille frisk pige, men efter at hun blev interviewet i spansk fjernsyn for nogle uger siden, kom det frem at Montse har AIDS.

Nu vil de andre børns forældre have, at Montse skal skifte skole, fordi de er bange for deres børns helbred.

 

Montse Sierra es una niña española (pequeña) (niña = lille pige), cuyo cuya madre está encarcelada porque se es una drogadicta y criminal. Por lo tanto vive con su familia, un tío y una tía, en Málaga.

Aparentemente Montse es aparentemente una pequena chica viva sano pequeña, pero después de haber sido entrevistada por la televisión española hace unas semanas, se supo que Montse tiene el SIDA.

Ahora quieren que Montse los padres de los otros niños quieren tienen que Montse debe cambiar cambie de escuela porque tienen miedo por de la salud de sus hijos.

de vil have at = de ønsker at = quieren que + konjunktiv (og ordet 'skal' er udtrykt i konjunktiven)


Svar #2
20. november 2011 af sillemusss (Slettet)

tak! :)


Skriv et svar til: rettelse af 100 ord.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.