Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Kære HTX´er

28. november 2011 af SøreKap159874 (Slettet)

Hej.

Som I også er klar over, så skal alle 1. g´er her til december op til portfolieeksamen. Jeg ved at man skal fortælle om hvad man har lært og om sin udvikling fra skole til gymnasiet  osv. Inden man skal op til selve prøven skal man give resume over det man kan gerne vil fortælle om. Til eksamen har jeg valgt at fortælle om den samfundsvidenskabelige metode, formidling og om den naturvidenskabelige metode. Jeg skal snart afleverer resumeér over det jeg har lærtt osv, jeg har skrevet resume over to af metoderne men mangler den sidste, nemelig den naturvidenskabelige metode.

Er der nogle herinde der kan hjælpe mig  med at lave den sidste resume. Jeg ved at der er rigtig meget man kan komme ind over, men ved ikke lige hvad jeg skal skrive

Hvis der er nogle som har været oppe og bl.a har fortalt om den naturvidenskabelige metode, ville jeg blive mega glad hvis i kunne hjælpe mig med.

Udover, hvis der er nogle der har været oppe til eksamen, vil i ikke fortælle mig hvordan det var, hvordan i fremlagde, hvilke slags spørgsmår stillede lærerne.... hvis i har noget mere at sige til, så er i meget velkommen.

Håber virkeligt, at nogle vil hjælpe mig ;) 


Svar #1
28. november 2011 af SøreKap159874 (Slettet)

Er der virkelig ingen der har lyst til at hjælpe mig eller hvad :(..

 


Skriv et svar til: Kære HTX´er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.