Andre fag

Er jeg student??

15. juni 2005 af thomas2 (Slettet)
Hmm.. tvivler lidt.. jeg har fået hue, men er bange for at jeg måske ik er blevet student.. Hvornår får man at vide, om man er dumpet eller ej?? Jeg blev student d. 13. juni.. Min årskarakter er på 6,8 og min eksamenskarakter er på 6,6...

Er jeg ikke blevet student?? Vil bare være sikker :D

Tak på forhånd...

Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2005 af sja (Slettet)

Du er student hvis dit snit er over 6, så tillykke med huen:-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2005 af Blingo (Slettet)

Det burde enhver i gymnasiet vide. lol
6.0 og derover = bestået..

Men nu ved du det..hehe.

Svar #3
16. juni 2005 af thomas2 (Slettet)

oki. tak for jeres svar.. Skulle bare være sikker...

Jamen tak, og jeg vil også sige tillykke til alle der har fået huer.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2005 af 666_lucifer (Slettet)

haha hvor komisk, at du ikke engang ved hvad der skal til for at blive student, når du har gået 3 år i gymnasiet..;D

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

#4 Rimeligt trist... :(

Men changen for at dumpe kan godt forekomme...

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2005 af zIOn (Slettet)

godt du har været på den sikre side.

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. juni 2005 af Klogeåge (Slettet)

yeah tillykke med huen!

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Hvis du har idræt, billedkunst eller andet som kun tæller "halvt" som du kun har fået 00 (evt. 03) i... Kan du godt risikere at komme under 6.. :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Her er et eksempel:

Matematik 6
Dansk: 5
Engelsk: 7
Tysk: 5
Fysik: 6

33/5 = 6,6

JUBII, bestået... :D

MEN!! Hvis du har nogle fag som kun tæller halvt (idræt, musik, billedkunst) - De blive jo overført fra årskarakteren.

F.eks.:

00 i idræt
00 i billedkunst

- Så vil det endelige regnestyk blive dette:

Gennemsnit = (5+12,5)/(2+1) = 5,8

5,8 = Dvs. dumpet... øv øv

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Ups... Glemte lige at årskarakteren skal være med.

Hvis vi nu siger at du har fået 00 i både idræt, billedkunst og musik, vil regnestykket blive dette:

(5+12,5)/(3+1½) = 3,8

(6,8 [Årskarakter]+ 3,8 [eksamenskrakter])/2 = 5,3

Så har du dumpet din Studentereksamen... :(

Skriv et svar til: Er jeg student??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.