Andre fag

Jobsamtale i morgen i Føtex

16. juni 2005 af Blyanten (Slettet)
Hej!
Jeg skal til jobsamtale i morgen kl. 10.30 og vil lige høre hvordan sådan en samtale foregår? Og hvad vil ansætteren med størst sandsynlighed spørge mig om? Er der nogle ting jeg skal passe på med at sige?

Hvis du selv har prøvet det, må du også meget gerne skrive hvordan det gik :)

Små tips og tricks er også altid velkomne.

Mvh.
Blyanten

Svar #1
16. juni 2005 af Blyanten (Slettet)

Opdaterer lige denne tråd.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2005 af Jannice (Slettet)

Hej. Ja jeg arbejder selv i en føtex, og har været med på sidelinien til sådan en samtale.

Det kommer selvfølgelig an på afdeling og person der interviewer dig, men alt i alt vil de bare sikre sig at du er hårdt arbejdende, loyal og kan omgås resten af personalet. Så det gælder bare om at være så afslappet som mulig og fortælle lidt om dig selv. Kan jo ikke præcist svare på hvad de vil spørge om men generelt noget som fortæller hvilken slags person du er....

Held og lykke

Jannie

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2005 af Kongen! (Slettet)

Jeg er selv ansat i Radio/TV i føtex, og da jeg var til jobsamtale for godt 3 år siden, der var stemningen meget afslappet. Jeg blev blot spurgt til, hvad jeg lavede, mine fremtidsplaner og hvad mine forældre lavede.

Derudover, så fik jeg en kort beskrivelse af, hvad jobbet ville komme til at indeholde. Mit bedste råd: bare vær dig selv; det er ikke andet end en samtale med en anden person.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2005 af kchung (Slettet)

Er komplet enig med #2 og #3

Da jeg avr til jobsamtale for godt 1 år siden, spurgte d eogså bare om hvad jeg lavde nu, fremtidsplaner, bla. bla.. bla.

Så igen - bar' be cool og vær GLAD!

:-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2005 af kchung (Slettet)

avr = var
d eogså = de også
bla.. = bla.

Så den i vinkel!

Svar #6
17. juni 2005 af Blyanten (Slettet)

Mange mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. juni 2005 af Klogeåge (Slettet)

Hvordan gik det så..?

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. juni 2005 af kchung (Slettet)

Ja, fik du jobbet?

:P

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#3 bare af nysgerrighed.. Men hvad har hvad forældrene laver med ansættelsen af en at gøre? :S

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

#9 Så kan de vel se om man er søn af en akademiker... ;D

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#10 Det virker lidt diskriminerende at det ikke kun er ens egen kundskaber der betragtes, men også ens forældres erhverv.

Svar #12
18. juni 2005 af Blyanten (Slettet)

Det gik rigtigt rigtigt godt :)

Jeg får svar på mandag.

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. juni 2005 af 404error (Slettet)

#11: Det er jo helt og holdent arbejdsgiverens valg. Kan man ikke lide det, kan man søge job andetsteds.

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. juni 2005 af Kongen! (Slettet)

#9 - Det har vel lidt at gøre med, at arbejdsgiveren gerne vil danne sig et indblik i, hvilken person det er, han ansætter.

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#13 men man ved jo ikke at de vil spørge om det på forhånd ;)


#14 det er en lidt mærkelig indfaldsvinkel at få et indblik i en anden person på.

Brugbart svar (0)

Svar #16
19. juni 2005 af Benhur (Slettet)

Det er da en ganske udmærket måde at få indsigt på...
Det kan jo fortælle meget hvad ens forældre laver. En person hvis forældre f.eks. er henholdsvis en håndværker og en akademiker, så er der større chance for, at deres barn er flittigt og den slags sammenlignet med et barn af en førtidspensionist og en kontanthjælpsmodtager...

Brugbart svar (0)

Svar #17
19. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#16 så jeg er med andre ord ikke kvalificeret til et job? Min mor er invalid (og dermed også førtidspensionist) og min far er bankrøver (med en snert af ironi) ?

Nåh, jammen så er det nok derfor at jeg har frit valg mellem jobs i hele tiden. Klart klart.

Brugbart svar (0)

Svar #18
19. juni 2005 af Tissi (Slettet)

#16
Dvs. at barnet af håndværkeren og akademikeren er bedre egnet end barnet af førtidspensionisten og kontanthjælpsmodtageren?

Brugbart svar (0)

Svar #19
19. juni 2005 af Xabbu (Slettet)

#16 - Bør det ikke være bedøvende irrelevant hvad ens forældre laver?
Barnet af akademikerene kan sagtens være den dovne unge der ingen respekt har for andre mennesker, ligesom at barnet fra den fattige familie kan være ernomt flittig og pligtopfyldende.

Jeg ville da aldrig bryde mig om at et job JEG skal varetage skal komme an på hvad mine forældre laver, hvorfor så ikke fortælle hvad ens venner laver eller ens kæreste? Det er jo fuldkommen irrelevant og det hænger ikke altid sammen med hvilket hjem man kommer fra hvordan man er.

Brugbart svar (0)

Svar #20
19. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#19 Exact my words!


Forrige 1 2 Næste

Der er 29 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.